Mange mennesker bidrager til at få Læger Formidler til at køre og udvikle sig, og vi bidrager alle med noget forskelligt. Gruppen ændrer sig hele tiden og nye mennesker kommer til, mens andre drager videre. Vi er dybt taknemmelige for alle de engagerede mennesker, der har bidraget til at udvikle Læger Formidler gennem tiden. Her ser du de medlemmer, der driver Læger Formidler lige nu. Under hvert indlæg kan du også læse om den forfatter, der netop har skrevet det pågældende indlæg.

Foreningen drives til dagligt af styregruppen, som ses neden for. Derudover sidder der en masse engagerede mennesker, der laver det faglige indhold til projekterne.

Har du lyst til at være del af holdet, og bidrage til Læger Formidlers arbejde? Så send os en mail på mail@laegerformidler.dk med en beskrivelse af dig selv og hvad du forestiller dig, at du vil kunne bidrage med.

Styregruppen

Laura Kverneland
Medstifter af Læger Formidler og presseansvarlig

Oprindeligt fra Tyskland, læge og dr.med inden for hjertemedicin. Bred klinisk erfaring inden for børn, voksne og ældre. Mor til Gabriel og Elisa og gift med Anders.

For pressekontakt: 42559850

Ida Biering-Sørensen
Medstifter af Læger Formidler

Læge siden 2015. Lægeerfaring inden for almen praksis og forskellige medicinske afdelinger. Drengemor til to. For tiden på barsel fra Gentofte Hospital.  

Malene Elise Toft
Projektleder for projektet "Trygge Forældre"

Læge siden 2018. Erfaring fra neurologisk afdeling samt almen praksis. Arbejder aktuelt på børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling i Hillerød. Rigeligt med mor-bekymringerfaring. Mor til en pige fra '18.

Cecilie Kiel
Projektleder for projektet "Tryg i livet"

Læge siden 2016. Aktuelt læge på Øre-, Næse-, Hals-, og Kæbekirurgisk afdeling i Køge. Desuden været læge i forsvaret, aktuelt på reservekontrakt. Har klinisk erfaring fra psykiatri, neurologi, almen praksis, ortopædkirurgi og lungemedicin. Bor på Nørrebro med sin kæreste og bruger sin fritid på træning og rejser.

Anna Grynnerup
Medstifter af Læger Formidler, Webmaster

Læge siden 2014 og har skrevet en ph.d. indenfor kvindelig fertilitet. Jeg har arbejdet med sundhedsformidling siden medicinstudiet og var med til at stifte Læger Formidler i 2017. Lige nu er jeg de fleste dage at finde på Hvidovre Hospital hvor jeg er ved at specialisere mig inden for anæstesi. I øvrigt er jeg også mor til 4, to piger og to drenge.

Victoria Holten
SoMe ansvarlig

Læser på sidste år af medicinstudiet og er meget interesseret i sundhedsformidling om emner, der berører små som gamle. Til daglig er jeg sammen med mine venner og familie samt min kæreste, der nyder godt af min surdejsbagning. Jeg elsker at bruge tid på at lave god mad og dyrke yoga. Hos Læger Formidler hjælper jeg med SoMe. 

Teamet bag Trygge Foraeldre

Malene Elise Toft
Sundhedsformidler og projektleder

Læge siden 2018. Tidligere erfaring fra neurologisk afdeling samt almen praksis. Skal være børne- og ungdomspsykiater. Arbejder aktuelt på børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling i Hillerød. Er mor til 2 piger, en fra '18 og en fra '21.

Camilla Palmquist
Sundhedsformidler

Læge siden 2017. Erfaring fra almen praksis, akutmodtagelse og intern medicin. Desuden velbevandret i spædbarnsbekymringer fra mit nyligt opståede moderskab.

Stine Foss
Sundhedsformidler

Læge siden 2015, skal være praktiserende læge. Har læge-erfaring fra lungeafdeling, psykiatri, demensudredning og almen praksis samt rigeligt mor-bekymringserfaring. Mor til fire.

Julie Falkenberg Petersen
Sundhedsformidler

Læge siden 2015. Ansat på Køge Sygehus, medicinsk afdeling. Erfaring fra almen praksis og intern medicin. Bor i København og på barsel med første barn.

Debbie Norring-Agerskov
Sundhedsformidler

Læge siden 2015 med stor interesse inden for sundhedsformidling. Forsker aktuelt i hoftebrud hos ældre mennesker. Mor til Kamma på 1,5 år.

Malene Nøhr Demant
Sundhedsformidler

Læge siden 2013. Skriver ph.d. om mellemørebetændelse hos grønlandske børn. Mor til to og selvlært kaos-dirigent i det skønne puslespil at få hverdagen i en børnefamilie til at gå op.

Ida Biering-Sørensen
Sundhedsformidler

Læge siden 2015. Lægeerfaring inden for almen praksis og forskellige medicinske afdelinger. Drengemor til to. For tiden på barsel fra Gentofte Hospital.  

Ida Donkin
Sundhedsformidler

Læge og PhD. Ansat som reservelæge på gynækologisk afdeling/fødeafdelingen Nordsjællands Hospital, men for tiden på barsel med barn nummer 2.

Laura Kverneland
Medstifter, Presseansvarlig og Sundhedsformidler

Tysk uddannet læge og dr.med inden for hjertemedicin. Medstifter af Læger Formidler med en kæmpe interesse inden for sundhedsfaglig formidling. Kommende ældremediciner med bred klinisk erfaring inden for børn, voksne og ældre. Mor til Gabriel og Elisa og gift med Anders.

Kim Foss
Sundhedsformidler

Læge siden 2015 med bred klinisk erfaring fra både ind- og udland, er igang med at blive børnelæge. Stor erfaring med bekymringer for børn; både som læge på en børneafdeling, men også som far og ægtefælle. Gift med Stine og far til fire herlige unger.

Tanja Todberg
Sundhedsformidler

Læge siden 2013. Aktuelt ph.d.-studerende og forsker i tarmbakterier og psoriasis. Erfaring fra specialet hud- og kønssygdomme. Mor til tre børn på hhv. 2, 5 og 7 år.

Marianne Lindblad
Sundhedsformidler

Har arbejdet som læge siden 2014. Arbejder på en børneafdeling, men har bred erfaring fra akutafdeling, almen praksis og medicinsk afdeling. Er gift med Thomas og har en lille datter på 1 år. Elsker god mad, rejser, naturoplevelser og at være kreativ.

Trine Witzner Hessel
Sundhedsformidler

Læge siden 2015, primært med interesse og lægeerfaring inden for børn og unge inkl. fra forskning samt ophold på børnehospitaler i Cambodia, Tanzania og Boston. Er derudover vild med rejser, sommerhus, organisering, renovering og innovation! Er mor til to små drenge.

Cecilie M. Arildsen
Sundhedsformidler

Læge siden 2018, mor til 2. I gang med introstilling i ortopædkirurgi, men aktuelt på barsel. Erfaring fra almen praksis og skadestue. 

Amanda Bjerre
Sundhedsformidler

Læge fra 2018 og mor til en krudtugle fra juni 2019. Skal være praktiserende læge. Klinisk erfaring fra børnelægepraksis, medicinske afdelinger og almen praksis. Har forsket inden for hudsygdomme og sukkersyge hos børn. 

Victoria Holten

Læser på sidste år af medicinstudiet og er meget interesseret i sundhedsformidling om emner, der berører små som gamle. Til daglig er jeg sammen med mine venner og familie samt min kæreste, der nyder godt af min surdejsbagning. Jeg elsker at bruge tid på at lave god mad og dyrke yoga. Hos Læger Formidler hjælper jeg med SoMe. 

Louisa Hebo Sparring
Sundhedsformidler

Læge siden 2018. Mor siden 2019. Erfaring fra medicinsk akutmodtagelse, psykiatrien og almen praksis. Erfaring fra forskelligt frivilligt arbejde med børn og unge. Også masser af mor-bekymringserfaring. 

Mimmi Torp
Sundhedsformidler

Læge siden 2018. Har klinisk erfaring fra almen praksis, intern medicin og reumatologi. Derudover frivillig for Kræftens Bekæmpelse.

Emilie Damgaard Brunner

Læge siden 2016. Næsten 3 års erfaring fra arbejde på forskellige børneafdelinger. Skal være børnelæge, arbejder lige nu i almen praksis. Er meget bekendt med de bekymringer som forældre kan opleve, er nemlig mor til to drenge på 4 og 7 år.

Stine Schaldemose
Sundhedsformidler

Læge siden 2017. På vej mod at blive alment praktiserende læge og har især interesse for børn, kommunikation og formidling. Aktuelt på barsel med den mindste af to drenge.

Ole Haubjerg Nielsen
Sundhedsformidler

Læge siden 2016. Far til to og på vej til at blive børnelæge. Tidligere erfaring fra arbejde i almen praksis og lægevagt, men også fra kirurgiske og medicinske afdelinger. 

Teamet bag Trygge Kvinder og Trygge Maver

Cæcilie Weber Thomsen
Sundhedsformidler

Læge siden 2018. Jeg har erfaring indenfor psykiatri, kirurgi, hjertemedicin, diabetes, almen praksis og gynækologi, graviditet og fødsler. Har forsket i tarmbakterier og sukkersygemedicin. Jeg brænder for formidling og aftabuisering af sundhed og sygdom og er tidligere projektgruppeleder hos Trygge Kvinder. Er ansat på en afdeling for kvindesygdomme, graviditet og fødsler, men er aktuelt på barsel. Gift med Christian. Vi har sammen en vildbasse af en søn på 4 år og en lillesøster på vej.

Mads Langager Larsen
Sundhedsformidler

Læge siden 2015. Ansat på fødeafdelingen på Rigshospitalet. Faglig interesse især indenfor gravide og fødende. Gift og har en lille datter, Alice.

Anna Grynnerup
Sundhedformidler

Læge siden 2014 og har skrevet en ph.d. indenfor kvindelig fertilitet. Arbejder på Hvidovre Hospital, men er aktuelt på barsel med tvillingedrengene Carlo og Viggo.

Ida Donkin
Sundhedsformidler

Læge og PhD. På orlov fra lægejobbet på gynækologisk/obstetrisk afdeling for at arbejde med formidling på fuld tid. Mor til to små piger, Ellen og Eva.

Anna Lando Talbot
Sundhedsformidler

Blev læge i foråret 2021. Jeg har en særlig interesse i gynækologi og obstetrik, og forsker aktuelt på fertilitetsklinikken på Hvidovre Hospital. Jeg bor med min kæreste på Østerbro. Udover at bruge min fritid med venner og familie, kan jeg godt lide at sy og strikke.

Malin Nylander
Sundhedsformidler

Læge siden 2012. Primært erfaring indenfor gynækologi-obstetrik, men også radiologi, kirurgi og almen praksis. Har skrevet PhD omkring behandling af PCOS. Er i gang med at blive gynækolog og obstetriker, aktuelt på Rigshospitalet.
Bor sammen med Bjørn, og vores søn Folke fra ’18. Er vild med indretning, strikkeprojekter og træning, men mangler flere timer i døgnet.

Selma Schreiber
Sundhedsformidler

Læge siden 2015. Klinisk erfaring fra forskellige ansættelser – primært i gynækologien/obstetrikken. Mange interesser, herunder DIY-projekter, sejlads og rejser. Bor med kæreste på Nørrebro. Aktuelt på barsel.

Mette Østergaard Thunbo
Sundhedsformidler

Bor i Aarhus. Læge siden 2018 og forsker aktuelt på Aarhus Universitetshospital i anvendelsen af flere typer medicin samtidigt under graviditeten og hvordan det påvirker risikoen for misdannelser og vækstforstyrrelser hos fosteret. Har erfaring fra arbejde i akutmodtagelse og almen praksis - og fra et års barsel 🙂

Yagmur Sisman
Sundhedsformidler og Projektgruppeleder

Læge og PhD studerende. Har både klinisk og forskningserfaring indenfor pædiatri, gynækologi og obstetrik. Desuden arbejdet på kirurgisk afdeling i Nuuk, Grønland. Skriver aktuelt PhD indenfor æggestokkræft og personlig medicin.

Anne-Sofie Ahlers Rechnagel

Jeg læser på sidste år af medicinstudiet, hvor jeg aktuelt forsker på fødeafdelingen Hvidovre Hospital. Jeg bor i bofællesskab og holder af klatring og friluftsliv samt tiden med kærresten, venner og familie. Jeg hjælper Læger Formidler med hjemmesidens blogoplæg og SoMe. 

Jeanett Nielsen
Sundhedsformidler

Læge siden 2020. Klinisk erfaring inden for almen medicin og kirurgi. Fagligt interesseområde inden for gynækologi, graviditet og fødsler og forsker i fertilitet. Bor med min kæreste i Århus. I min fritid bruger jeg tid på træning og madlavning.

Zenia Funch
Sundhedsformidler

Læge siden 2017. Har erfaring fra akutmedicin, almen praksis, gynækologi og obstetrik samt arbejds- og miljømedicin. Fagligt interesserer jeg mig for graviditet, fødsler og reproduktion og ikke mindst formidling og god kommunikation. Kæreste med Jonas, som renoverer vores hus. Er glad for naturen, strikkerier og samvær med venner og familie.

Emilie Engel

Læser på sidste del af medicinstudiet. Jeg er i øjeblikket i gang med et års forskning i gynækologi på Hvidovre Hospital, og så har jeg arbejdet en del år som studentermedhjælper i almen praksis under studiet. Interesserer mig meget for formidling af sundhedfaglige emner, hvor alle kan være med. Bor i en gammel kirke på Nørrebro. Jeg hjælper Læger Formidler med blogindlæg og SoMe.

Julie Milbak
Sundhedsformidler

Jeg blev færdiguddannet læge i sommeren 2021 og arbejder aktuelt hos en praktiserende læge. Jeg har tidligere erfaring inden for bl.a. akutmedicin og skadestue. Jeg interesserer mig meget for kvindesygdomme, graviditet og fødsler, og har forsket inden for COVID-19 hos gravide og graviditetsdiabetes.

Sophie Brinck Andersen
Sundhedsformidler

Læge siden 2017. Har skrevet PhD om hvorvidt medfødte genetiske mutationer kan disponere til lammelser efter  poliovirus infektion. Jeg har stor passion for genetik, DNA og kvindekroppen. Klinisk erfaring fra kirurgisk afdeling og almen praksis. Arbejder i en kvindepraksis, men er aktuelt på barsel med lillesøster Vilma. 

Caroline Nørgaard-Pedersen
Sundhedsformidler

Læge og PhD-studerende på Vestdansk Center for Gentagne Ufrivillige Aborter, Aalborg Universitetshospital.  Hjælper kvinder/par med at få det barn, de drømmer om. Forsker i immunforsvarets rolle til gentagne ufrivillige graviditetstab. Ønsker at bidrage til aftabuisering af emnet, så det bliver lettere at tale om de graviditeter, som vi taber.

Julie Juul Jørgensen
Sundhedsformidler

Læge siden 2019. Klinisk erfaring fra både almen praksis samt kirurgiske specialer. Stor interesse for kvindesygdomme og fødsler, særligt fertilitetsbehandling. På nuværende tidspunkt ansat på en afdeling for kvindesygdomme og fødsler. 

Katrine Jørgensen
Sundhedsformidler

Læge siden 2018. Har erfaring fra industrien, forskningen og er nu ansat på Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler. Er særligt bidt af obstetrikken (de gravide, de fødende og de barslende). Har selv en søn på 2 år. 

Eva Noes

Jeg læser på sidste år af medicinstudiet. Jeg begynder snart på mit speciale med fokus på innovation og sundhedsteknologi. Derudover interesserer jeg mig for sundhedsformidling og ønsker aktivt at tage del i sundhedsfremmende tiltag. Ved siden af studiet arbejder jeg som praksismanager i en almen praksis. I min fritid dyrker jeg reformer pilates og hot yoga. Jeg er vild med at gå på kunstmuseer og sidder ofte og tegner på SMK. Jeg hjælper Læger Formidler med blogindlæg og SoMe.

Iben Riishede
Sundhedsformidler

Læge siden 2016. Primært erfaring indenfor gynækologi-obstetrik, men også akut medicin og almen praksis. Aktuelt PhD-studerende på Rigshospitalet, hvor jeg forsker i forebyggelse af svangerskabsforgiftning. Bor sammen med Jonas og vores to børn, Olivia (2018) og August (2020).  

Teamet bag Tryg i livet

Cecilie Kiel
Sundhedsformidler og projektleder

Læge siden 2016. Aktuelt læge på Øre-, Næse-, Hals-, og Kæbekirurgisk afdeling i Køge. Desuden været læge i forsvaret, aktuelt på reservekontrakt. Har klinisk erfaring fra psykiatri, neurologi, almen praksis, ortopædkirurgi og lungemedicin. Bor på Nørrebro med sin kæreste og bruger sin fritid på træning og rejser.

Laura Kverneland
Sundhedsformidler

Tysk uddannet læge og dr.med inden for hjertemedicin. Medstifter af Læger Formidler med en kæmpe interesse inden for sundhedsfaglig formidling. Kommende ældremediciner med bred klinisk erfaring inden for børn, voksne og ældre. Mor til Gabriel og Elisa og gift med Anders.

Mie Cecilie Hall Jensen
Læser medicin på sidste år på Københavns Universitet.
Mor til My og gift med Jon. Elsker at bruge tid med familien og desuden også at fordybe sig fagligt i en lang række emner indenfor medicin. Hjælper til med hjemmesidens blogposts og SoMe.
Mette Rugbjerg
Sundhedsformidler

Læge siden 2017 med erfaring fra medicinsk afdeling og almen praksis. Arbejder aktuelt på ældremedicinsk afdeling på Herlev Hospital. Er mor til 2 små.

Monika Calov
Sundhedsformidler

Læge siden 2017. Ansat på kræftafdelingen på Rigshospitalet. Har blandet erfaring fra kirurgi, almen medicin og reumatologi. Bor i København med sin kæreste, og bruger meget af sin fritid på diverse sportsaktiviteter.

Hanna Ratcovich

Læge siden 2016 med erfaring fra specielt hjerteafdelinger rundt om i Storkøbenhavn og Region Sjælland. Er siden september ansat som PhD studerende på hjerteafdelingen på Rigshospitalet. Elsker at starte dagen med en løbetur langs Langelinie.

Mimi Thyregod
Sundhedsformidler

PhD og læge fra 2010.
Erfaring indenfor lungesygdomme, intern medicin og almen praksis. Gift med Simon og snart mor til 3.

Patricia Andersen
Sundhedsformidler

Læge fra Aarhus anno 2018. Aktuelt læge i Nordens Paris (Aalborg). Har erfaring inden for psykiatri (prægraduat), gastromedicin, urologi og specielt kardiologi, som hun også forsker i. Mor til to små børn og kæreste til Max. 

Mia Demant

Læge siden 2017. Elsker kirurgi og arbejder aktuelt på Ortopædkirurgisk Afdeling på Hvidovre Hospital. Har tidligere arbejdet ca. 2 år på plastikkirurgisk afdeling og har desuden erfaring inden for brystkirurgi og akutmedicin. Bor i København med min kæreste og bruger meget tid med ham, venner, familie og forskning.

Anna-Karin Numé
Sundhedsformidler

Læge siden 2014 og ph.d. Klinisk erfaring og forskningserfaring især inden for hjertemedicin. Aktuelt under uddannelse til hjertelæge. Bor i København med sin kæreste og er mor til 1 - om lidt 2 små.

Benedikte Capion Knudsen

Medicinstuderende på sidste år på Københavns Universitet. Bor på Frederiksberg, har dyrket gymnastik på eliteplan en del år og kan lide alt med bevægeapparatet. Hjælper til med at udgive blogindlæg på hjemmesiden og indhold på sociale medier.

Anne-Sophie Homøe
Sundhedsformidler

Læge siden 2017. Under uddannelse som Øre-Næse-Hals-læge.

Erfaring fra Ortopædkirurgi, almen praksis, intern medicin, thoraxkirurgi og Øre-Næse-Hals. Har arbejdet i Danmark og Grønland. 

 

Camilla Jørgensen
Sundhedsformidler

Uddannet læge fra København i 2020, med erfaring indenfor især hormonsygdomme, hjertesygdomme og psykiatri. Stor interesse indenfor formidling og kommunikation. Bosat på Frederiksberg med kæreste. Drømmer om stor almen praksis i fremtiden, hvor alle typer af patienter og sygdomsgrupper er velkomne. 

Anneline Seegert
Sundhedsformidler

Læge fra Aarhus Universitet siden januar 2020. Aktuelt emigreret til København. Erfaring fra almen praksis og mave-tarm-kirurgisk afdeling. 

Valdemar Vejlstrup
Læge

Færdiguddannet læge i 2020. Siden da ansat som læge i Neurologien i Region H og Psykiatrien i Nuuk. Ansat i klinisk basis uddannelse på medicinsk afdeling i Hillerød fra April 2021. 

Har igennem mange år haft interesse for social ulighed i sundhed, tværkulturel medicin og akut behandling. 

Camilla Jøhnk

Færdiguddannet læge i 2020 fra Syddansk Universitet. Har tidligere arbejdet på Medicinsk Afdeling i Sønderborg og i almen praksis. Arbejder aktuelt på Nyremedicinsk Afdeling på OUH. 

Astrid Baumann Olesen
Læge

Læge siden 2020. Tidligere forsket indenfor vaccinationsmodstand og undervist på universitetet, nu klinisk læge med erfaring indenfor lunge- og hjertemedicin. Stor interesse indenfor folkeoplysning og sundhedspolitik. 

Endrit Murtezaj
Læge og Sundhedsformidler

Læge siden 2021. Uddannet fra Københavns Universitet. Klinisk basisuddannelse i kirurgi og almen medicin. Erfaring fra  mavetarmkirurgisk på Rigshospitalet og almen praksis. Bred viden indenfor både det medicinske og kirurgiske spektrum. Været aktiv som frivilling i blandt andet IMCC og Dansk Røde Kors (Sundhedsklinikken) m.m. Specielle interesseområder er: Oftalmologi (øjensygdomme), almen medicin og kirurgi. 

LinkedIn