Mange mennesker bidrager til at få Læger Formidler til at køre og udvikle sig, og vi bidrager alle med noget forskelligt. Gruppen ændrer sig hele tiden og nye mennesker kommer til, mens andre drager videre. Foreningen drives til dagligt af styregruppen, som ses neden for. Derudover sidder der en masse engagerede mennesker, der laver det faglige indhold til projekterne. Læs om holdet bag Trygge Forældre her og holdet bag Trygge Maver her.

Har du lyst til at være del af holdet, og bidrage til Læger Formidlers arbejde? Så send os en mail på mail@laegerformidler.dk med en beskrivelse af dig selv og hvad du forestiller dig, at du vil kunne bidrage med.

Styregruppen

Laura Kverneland
Medstifter og sundhedsformidler

Oprindelig fra Tyskland. Læge siden 2014. Erfaring inden for børn, voksne og ældre. Mor til lille Gabriel på 2 år.

Ida Donkin
Presseansvarlig og sundhedsformidler

Læge og PhD. På orlov fra lægejobbet for at arbejde med formidling på fuld tid. Mor til to små piger, Ellen og Eva. For pressekontakt: 53805541

Ida Biering-Sørensen
Medstifter og sundhedsformidler

Læge siden 2015. Lægeerfaring inden for almen praksis og forskellige medicinske afdelinger. Drengemor til to. For tiden på barsel fra Gentofte Hospital.  

Anna Grynnerup
Medstifter og sundhedsformidler

Læge siden 2014 og har sideløbende arbejdet med sundhedsoplysning og forsket i kvindelig fertilitet. Arbejder aktuelt på Gynækologisk afdeling på Rigshospitalet. Har desuden to små krudtugler derhjemme, Lily og Ella.