Bliv som kvinde tryggere ved din krop

Kvindekroppen ændrer sig utrolig meget gennem livet! Fra puberteten, til graviditet og fødsel til overgangsalderen. Mange sygdomme (og selv helt almindelige tilstande), der rammer kvinder, er desværre stadig omringet af tabu. Det kan nemt føre til en del skyld og skam og ikke mindst følelsen af at være alene. Det skal dette projekt gøre op med.

Trygge Kvinder

I Læger Formidler vil vi gerne udbrede større forståelse for hyppige kvindesygdomme og lidelser som mange kvinder kæmper med – og måske ikke taler så meget om. I Projekt Trygge Kvinder vil vi punktere myter om alt fra menstruation til overgangsalderen samt skrive blogindlæg om fx brystkræft og andre kvindesygdomme. Følg med på Trygge Kvinder bloggen eller vores site “Sundhedsjunglen” hvor mange forskellige myter punkteres. Læs fx. indlægget 7 menstruationsmyter eller Myter om p-piller.

Vores indlæg er alle skrevet af læger, der til dagligt arbejder med kvindesygdomme, og som brænder for formidling. Vi arbejder for at forhindre og begrænse misinformation om sundhed og sygdom – hvilket i høj grad findes på nettet når det handler om kvindekroppen. Skriv endelig til os, hvis der er et emne, som du ønsker skal tages op her på siden. Kom også gerne med ris og ros. Vi er altid villige til at indrømme vores egne fejl og mangler og vil gerne gøre dette site bedre!


Trygge Maver og Tryg Amning

En vigtig (og svær del) af mange kvinders liv handler om frugtbarhed, graviditet og barsel.

Derfor har vi lavet bloggen og podcasten “Trygge Maver”, der handler om frugtbarhed, graviditet og barsel. Læs mere om projektet her. Til sidst har vi også lavet en podcast om amning, der skal sikre en tryg start på amningen.

Du finder det hele her på vores hjemmeside!

Vil du holde dig opdateret på vores nyeste indlæg, så tilmeld dig Trygge Maver nyhedsbrevet eller følg os på Instagram eller Facebook for at få de nyeste indlæg.