Læger Formidler
Du læser lige nu

Forstoppelse hos børn

5
Podcast Trygge Forældre

Forstoppelse hos børn

Vidste du, at forstoppelse blandt børn er hyppigt og flere af disse børn underbehandles? Man antager faktisk at hvert 5. barn over 4 år har haft forstoppelse. Derfor er det er så vigtig at få diagnostiseret og behandlet det korrekt. Hvorfor vi også mente det var vigtigt at lave en podcast episode om det. Vi tog derfor til Fredericia for at interviewe en specialist på området.

Hør med når børnemavetarmspecialist Anne-Mette Walsted fra Kolding Sygehus fortæller om symptomer, diagnostik, behandling, myter og giver gode råd med på vejen om forstoppelse hos børn.

Anne-Mette anbefaler følgende hjemmeside, hvis man vil vide mere om forstoppelse:  http://www.drillemave.dk/bristolskalaen

Derudover kan du også besøge sundhed.dk og læse mere forstoppelse hos børn eller spædbørn og om hvordan børn med maveproblemer undersøges.

Til sidst men ikke mindst kan du besøge vores Tirsdagsinfo, hvor vi har skrevet om forstoppelse:

Forstoppelse

Kom gerne med din feedback

Er der nogle vigtige spørgsmål som ikke blev besvaret i denne podcast? Er der et emne du synes vi skal tage op i næste episode? Skriv gerne en mail til os med input til vores podcast eller find os på facebook under “Læger Formidler” og instagram hvor vi bruger #Tryggeforældre. Vi vil meget gerne høre om dine erfaringer og dine tanker.

Itunes kan du abonnere gratis på podcasten. Giv gerne podcasten en anmeldelse med på vejen.

Om forfatteren

Læge siden 2015. Lægeerfaring inden for børn, voksne og ældre. Har to drenge, og aktuelt på barsel med den mindste.