Læger Formidler
Du læser lige nu

Positiv graviditetstest – Hvad nu?

4
Podcast Trygge Maver

Positiv graviditetstest – Hvad nu?


De Trygge Mavers podcast er nu blevet gravide, og der er mange spørgsmål som fortsat trænger sig på. At komme omkring alle de tanker som den tidlige graviditet rummer er en umulig opgave i én episode, så vi har med denne forsøgt at indsnævre en fortælling om alt det normale i graviditetens første tre måneder.

Hvad skal jeg gøre nu? Har alle andre også følelsen af at have tømmermænd, men uden at have drukket alkohol? og hvorfor er jeg så voldsomt træt hele tiden…?

Sammen med overlæge og chef for Enheden for Gentagne Graviditetstab på Rigshospitalet Henriette Svarre Nielsen dykker vi ned i den store pulje af helt normale (men desværre oftest ret ubehagelige) symptomer som den tidligt gravide vil være udsat for.

Du er ikke alene! selvom det ér en hård periode – så klarer langt de fleste sig igennem i flot stil. Hør i denne episode, hvad det er der sker.

Find podcasten i Itunes eller i din podcastapp.

Læs mere

Vil du have flere gode råd til din graviditet? Så følg vores infoblog der udkommer hver torsdag her på hjemmesiden! Læs fx om graviditetskvalme og om motion i graviditeten og meget meget mere.

Om denne podcastepisode

Forfattet og produceret af læge Jesper Friis Petersen.

Tak til episodens gæst overlæge Henriette Svarre.

Lyd og musik af Marco Diallo.

Om forfatteren

Læge siden 2013 nu PhD studerende ved Nordsjællands Hospital og Rigshospitalet omhandlende graviditet og graviditetstab. Klinisk erfaring med fertilitet, gynækologi og obstetrik i Danmark og Norge. Gift med sygeplejerske Maren og far til Alfred